Ni finns i hjärtat hos mig!

Halva sommaren har passerat sen jag skrev sist!

Mycket har hänt och jag har haft otroligt kul och mycket jobb har det varit.

Roligast hade jag nog när Sanna var här i 2½ vecka. Vi skötte två helpensions grupper helt själva i en hel vecka när Henrik var och segla Gotland runt. Som belöning fick jag en veckas semester nere på Mallorca med Henrik på hans pappas segelbåt.

Det var helt underbart. Helt klart den bästa semestern jag har haft.

Vi seglade över till Menorca och la ankar i en lagun med 30m höga klippor runt oss. Vattnet var kristallklart så vi snorklade massor!

Såg hitta Nemo fiskar!

 

Sen kom vi hem till vardagen igen.

Det var riktigt tufft att komma hem och börja jobba igen.

Jag tror det beror på att vi har jobbat så intensivt i över 2 månaders tid så när kroppen äntligen har tid att koppla av och återhämta sig så kommer allt som jag skjutit bort. Men som alltid finns min underbara Henrik vid min sida som stöttar mig och får min ångest att släppa. Ingen har en sådan förmåga att torka mina tårar som han.

 

Men mitt i det jobbiga dyker världens bästa Sanna upp från ingenstans!! I hemlighet hade hon planerat att överraska mig med ett besök. Jag blev så himla glad.

Jag liksom vande mig att ha henne här och vi hade så himla kul så när hon åkte hem stod vi båda och grät på perrongen i Uppsala. Sanna, jag vet att du läser detta och jag vill att du ska veta att du betyder otroligt mycket för mig, en vän som du är få förunnat och jag är sååå lycklig över att du finns i mitt liv!

 

Ja, iaf Sanna och hennes pojkvän och hennes bror kom på oväntat besök och stannade i två dagar! Det var jätte kul och jag hoppas dom hade trevligt också!

 

Men nu har jag och Henrik kommit överens om att det är nya friska tag. Om en vecka har vi öppethus för byborna ;) med tipspromenad och ponnyridning sen blir det lite lugnare i en vecka innan konferenserna sätter igång igen. Känns jätte skönt och för tillfället bara njuter jag av att finnas!





Klart vatten