Simon

image61
Här skojar han till det lite med att ha godisöron som öron!

Jag antar utmaningen!

Tio första
Första bästa kompis:
  Robert
Första bil: En vit volvo 460, som jag äger fortfarande
Första kärlek: Jon (räknar inte då jag var kär i en ny kille för varje dag :P)
Första husdjur: Min vovs Erik, om man inte räknar vovven Andy som jag var extra matte åt i tonåren.
Första semester: Husvagn har jag å min familja kånkat Sverige runt i så länge jag kan minnas, första utlandsresa förrutom scandinavien var USA 95
Första jobb: Underbara Returpapperscantralen
Första köpta skiva: Magnus Uggla "Alla får påsar " så klart!
Första riktiga kärlek: Henrik
Första piercing:
Hål i öronen första gången, 11 år
Första konsert: Oj, det vet jag faktiskt inte för jag har inte varit på så många konserter...PASS

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken:
En shot Captain Morgan
Senaste bilfärd: Till Veterinären i Nor (liten by) med katten Holger igår Måndag den 23 april
Senaste filmen du såg: "300"  på bio faktiskt, kikade på Walander "Byfånen" men somnade så det räknas inte!
Senaste ringda telefonsamtal: Till en vandrarhems gäst för jag glömde skriva upp vilket datum hon skulle...Klant!
Senaste bubbelbadet: Oj, det var nog när jag och Henrik förlovade oss i december 2004!!!
Senaste spelade cd: Laleh
Senaste kyss: Igår
Senaste gången du grät: Idag, jag har mens......  ;)
Senaste måltiden: Kyckling med potatis sallad

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit arresterad: Nej, bara stoppad av polis då jag cyklade mot rött, skjussade min vän L och var onykter, inga lysen.... Det var snälla poliser så endast 300kr böter!
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, eller iaf väldigt attraherad
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha ja faktiskt!!
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja
Haft ett one night stand: Jepp
Busringt till någon: Ojojoj ja, det var huvudsysslan i mellanstadiet. Koppla ihop folk var höjdpunkten!

Sex saker du gjort idag
1.
Tvättat
2. Hängt tvätten
3. Lagat lunch
4. Gått på promenad med Erik
5. Städat alla vandrarhems rum
6. Druckit kaffe

Fem favoritsaker utan rangordning:
1.
Min bil
2. Lyckhem
3. Min nya klänning
4. Mina klockor 
5. Fyrhjulingen (fast den inte är min)
Fyra personer du kan berätta allt för
Henrik, Sanna, Linda (dock inga sexdetaljer eftersom hon är Henriks syster) men fler är det nog inte som jag berättar verkligen allt för!

Tre val
Blått eller rött?
Blått
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör
1.
Skaffa barn
2. Införskaffa en sportbil

En sak du ångrar
Att jag inte gav mormor en kram sista gången jag såg henne

Det var allt.
Jag utmanar Alla som vill bli utmanade!

Har aldrig gillat påsken.

Närå så hemskt är det väl inte. Det är bara det att lagom till att vi anordnade påskbuffé för allmänheten så blev jag kanon förkyld! Men det hårda livet jag lever som egen företagare (oj vad myndig jag kan låta!!) så var jag ju tvungen att jobba ialla fall! Så dagen innan påskbuffén for jag in till Norrtälje på morgonen vid 09:00 för att inhandla alla varor. Skit bra att handla dagen innan!! Fullt med glada påskfirare som ska ut till sina sommarställen och bestämt sig att handla på alla affärer som jag handlade.... Med feber och kort stubin tog jag mig i genom folkmassan och hade tillslut endast ett stopp kvar, systemet...... Hualigen vad bilar och trafik det var och inte en enda parkeringsplats kvar.... förutom en...... Handikapps parkeringen som låg preciiis vid ingången till systemet. Jag kände efter lite extra och tyckte faktiskt att jag var på gränsen till handikappad med tanke på min förkylning och ställde mig där.
Två sekunder senare knackar det på rutan och där står securitas (stavas??). 
-Detta är en handikappsparkering!
Jag övervägde i ca 10 hundradelar att dra min teori om att jag ju nästan var handikappade. Men jag ursäktade mig och körde vidar till en parkering som låg sisådär 1km bort :(
Kom hem vid 17:00 och stupade i säng med 39 graders feber...
Men som någon klok människa sa någon gång... Se det från den ljusa sidan!
Jag hade ju fina påskskyltar!!!
Skylt

Eländet slutade tyvärr inte med påsken utan basillerna höll envist kvar och vandrade ner till min mage och tvingade allt innehålla att försvinna, upp eller ner spelade tydligen ingen roll, ut skulle det helt enkelt. Så jag har legat deckad enda tills idag (torsdag) och oroat mig över att min resa till Norrköping och Y skulle vara hotad......
MEN nu mår jag mycke bättre och har tagit ut vägbeskrivning på Eniro så jag hittar min lilla vän. Nu ska jag bara packa och städ i min bil så är jag redo för färd!! Så kul att T kommer oxå!

Såg två älgar härom veckan när jag var ute och for. Fick en bild med mobilen men jag vet inte om det syns så bra.
image59
Det kryllar faktiskt av Älg här. Det gillar tyskarna ska ni veta!

Sen tänkte jag bara avsluta med att visa den fina kassa boken och kalendern som jag har införskaffat. En bra början på ett ordningsamt liv. Jag vet inte varför men jag älskar att handla sånt där, anteckningsblock, dagböcker, pennor, plastfickor, post-it lappar i olika färger. Jag fick hålla mig ordentligt för att inte shoppa upp hela pappershandeln! Men visst är dom fina?!
image60

Nu ska jag ringa min vän S som jag snoppade av i telefon för att jag ville skriva klart bloggen! Vi hörs efter helgen.
Here I come Norrköping!!

HALLÅ!?

sno

Min tvätt blev ju alldeles fryst! :(

Sovmorgon

trott

En ledig dag?

Idag har jag bestämt att jag ska ha en ledig dag.... Men vad gör man när man är ledig? Självklart så har man ju ingen väckarklocka på, utan meningen med en ledig dag är att vakna av sig själv.
Redan där misslyckades jag. Min väckarklocka är nämligen alltid på och för att den inte ska ringa måste jag stänga av den på kvällen, vilket jag hade glömt. Så den ringde 7:30 men jag lyckades faktiskt somna om en timme till och lång sen och mös med H i sängen till ca 9:30, så lite blev rätt ialla fall.

Sen åt vi frukost tillsammans med H:s mamma och mormor (Anekdot.... Mormor är 91år, hon var och såg melodifestivalen så sent som i mars i år, för 5 år sen då 86år tågluffade hon tillsammans med en vännina i Indien. Vänninan 78år. Resan blev dock framskjuten en vecka då vänninan hade oturen att blåsa omkull på tågperongen och vricka foten....)
Men nu har vi ialla fall ätit färdigt frukosten och H är uppe vid stugorna och fixar någon vattenläcka.. (han vet inte heller hur man är ledig)
Men ska jag vara ärlig så tycker jag att det är lite jobbigt att inte veta vad jag ska göra. Jag måste hitta en hobby att sysselsätta mig med. För det enda jag kan komma på att göra på min lediga dag det är saker som tex.

Frosta ur frysen - Kan ju vara bra, det har jag ju inte hunnit med i veckan.......

Rensa ur gårdsbutiken-  Den är nämligen full av grejjer, möbler, kartonger från våra flyttar, arvegods, kläder som-kan-vara-bra-att-ha-men-jag-kommer-antagligen-aldrig-att-använda-dom.......

Tvätta och hänga tvätten- Tvätt är oändligt på det här stället, och om jag gör lite varje dag så kanske, då menar jag kanske, all tvätt är bort till jul ;)

Ja så där låter mina alternativ och om jag tänker efter så är ju inte det att vara ledig. Vara ledig, då ska man väl läsa en bok, eller ägna sig åt det där fotoalbumet som aldrig blivit gjort... eller ja.... Vad gör man när man är ledig?
Fast nu fick jag en snille blixt. Jag har ju faktiskt en hund som vill bli lite aktiverad.
Jag har ju faktiskt börjat lägga spår med honom. Det är jätte kul och han är grym på det. (tips till Suss!)
Jag började med ca 10m långt spår. Då stampar jag först upp en markering där spåret börjar och sen lägger jag godis i ungerfär var tredje steg, och jag tar väldigt små steg, och sen när spåret är slut lägger jag massvis med godis. Sen är det lite med vindar och sånt man måste tänka på, men då får ni ringa om ni vill veta :)
Nu gör Erik iaf lätt minst 50m långt spår med noll godis i spåret utan bara i slutet. Och han går klockrent där jag har gått, ibland om det blåser från sidan så går han kanske 1m brevid för lukten hamnar där.
Så det ska jag göra nu. Gå ut och trampa upp lite spår. Dom ska nämligen ligga i 30minuter innan han får spåra dom. SKa prova att lägga ut en sak i spåret. För meningen är att han ska kunna plocka upp och ge mig föremål som ligger i spåret. Ska prova iaf!

Åhh vad härligt med en ledig dag!
Puss och kram Ullis

Ps hmm ska uppdatera med vad jag har lovat, bildspel från en Ullis dag och bilder på påskskyltarna! det kommer det kommer!