En unik dag, bland alla andra dar.

Det är ngt med denna dag. Känslan jag hade i bilen nu i natt när jag åkte hem från M var speciell.
Det regnade och var beckmörkt så helljusen formade en tunnel där jag åkte. Verenda kurva kan jag vid det här laget utantill så jag nästa flög fram med ena handen på ratten och den andra vid örat med mobilen emellan.
Batteriet dog, och den här konstiga känslan inföll sig.
Det har hänt så mycket idag, det är säkert därför.

Skottlossning. Försök till avprejning från vägen, som värsta B-rullen i liknande spionhärva i Londons innerstad, fast här på "min" Ö.

En nära bekant meddelar att hon har bröstcancer. Cellgifter och strålning väntar. Hon ler osäkert när hon meddelar och skrattar åt att hon får har flera peruker att välja på " Ni kommer aldrig veta vilken hårfärg jag kommer ha var gång ni ser mig"
Jag fick lov att hålla gråten borta.

Jobbiga sms infinner sig på mobilen i samma stund. Jag svär över den ansvarige som uppfann mobiltelefon. Vill slänga den i sjön... just då iaf.

Ville sjunga ut all frustration hos M, min egna Robert Wells, men rösten höll inte, jag är fortfarande för förkyld. Det blev cola och lite chips istället.

Aaron har sin första natt i sin nymålade spjälsäng. Han såg så stor ut där han satt i T-shirt och långkarlsonger i spjälsängen och pillade på sin prasselbok. Hårkroken stog åt alla håll och vippade fram å tillbaka där han satt.

Sen är det mycket känslor så här efter en tok häktiskt sommar, när lugnet infinner sig. Alla sommargäster har lämnat sina sommarstugor. Gräsklipparen är inställd under tak med presenning över utmöblerna prydligt ihop ställt. Det som för en vecka sen såg ut som hela havet stormar har intagit stiltje... Det är tyst. Så tyst så det nästan hörs.
Det är underbart.

Ja, mycke att tänka på, fast ändå inte.

Kram
Ullis

Frisyrer, banangröt och en trött hund!

Ja, jag håller med Tove, det här med bebisfrisyrer är inte lätt, speciellt inte när det tycks vara inne för bebisar att gnugga kudde :) Men Aaron har även lyckats odla en, eller snarare två små hårkrokar mitt på huvudet. Fast jag bara älskar hans fjun i nacken, speciellt när han har keps på dig då det står utåt !



 
Krokar                    Kal fläck                    Å här sitter han helt själv och väldigt stadigt.

Men ibland blir det övervikt åt ena sidan, men lika gla´e jag för det!

 Å Erik njuter av lugnet när Aaron sover
Så fort tillfälle ges!


Sen har vi ju börjat med mat oxå. Det som smäller högst är banangröten! Där blir Aaron tokig om det inte lassas in tillräckligt fort!!


Kolla in fjunet i nacken! Så sött :)




Återkommer med mer lägesrapport när jag har mer tid över!!

Kraam
Ullis