Vi njuter mellan stressen och paniken :)

På restaurang Skarholmen i Uppsala 1/6-08Min födelsedagmiddag 12/7-08Båttur till Fejan med mamma å Erik stoltserarPappa lär Aaron köra båt!

Jag har fyllt 25 år och Aaron har fått smaka mat för första gången i sitt liv!

Ja, så var denna helg överstökad. Bröllopet är över, bandet har slutat spela och gästerna har åkt hem, förutom ett par själar som sover en natt till. Dom grillar sin middag utanför för tillfället.
Det flöt på smidigt trots att det var en del oväntade hinder. Det värsta var att brudparets fotograf som dom bokat ringer mig kl 15.00 precis samma tid som dom ska åka med båten över till Arholma.
Fotograf: ja hej, jag skulle ju fotta på bröllopet idag... men jag kommer inte, min bil har pajjat....
Jag: Va? vaddå, kommer du inte? Det är väl bara att boka taxi? *Inser medan jag pratar med karln att det finns ingen chans i världen att han skulle hinna ut nu*   va sjutton har du inte hört av dig tidigare?
Fotograf: Nje, det är något i motorn som har pajjat.
Jag; Jaja klick.
IDIOT! Det här är ett minne som dom kanske aldrig får uppleva igen.
Anlita aldrig Geji-Foto i Norrtälje!

Så har jag fyllt 25 år!
Vi hann ju inte fira så mycket eftersom vi hade detta bröllop inbokat. Men på morgonen skickade Henrik ut mig på skattjakt runt hela området vilket självklart slutade med *Lurad, kom tillbaka hem*
När jag väl kom hem hade Henrik riggat upp ett elpiano som han köpt till mig!! Så hade Linda och hennes kille bakat tårta. Jag blev sååå glad!

Å idag fick Aaron sin första smakportion. Han fick i sig 3 hela skedar med potatis och ersättning! De andra skedarna hulkade han upp innan han riktigt vande sig att ha något i munnen. Han var så söt när han rullade runt allt i munnen å grimaserade!!
Nä, nu ska jag gå upp till Henrik å Aaron och kolla på film!








Trött, glad och lite känslosam!

Jag har precis stängt portarna för puben ikväll, förberett för frukosten med tallrikar, glas, skedar odyl. till och med lagt äggen i kastrullen och vatten i kaffebryggaren så Henrik och Nina slipper tänka i morgon bitti.
Jag rensade rent på borden på uteserveringen och det var riktigt fuktigt så det låg som en dimma över hela ängen utanför.
Solen hade precis gått ner vilket gjorde att himlen skiftade i rosa blått.
Så jag stannar bara upp, suger i mig varenda gräsdoft, varenda spelande syrsa och varenda skällande rådjur. Å jag blir så glad. Här bor jag. Lever jag, med världens bästaste karl och vår son och vår hund såklart.
Jag bara älskar det, hur kunde vi vara så dumma och tro, att vi någonsin skulle kunna lämna detta?
No way in hell  =)

Bröllop bröllop och åter bröllop!

Ja, då har iaf ett bröllop gått av stapeln här på Lyckhem. Det var absolut det roligaste bröllop jag har serverat. Dels var det sjukt trevliga människor, halva gänget var från USA (brudens sida) och havla gänget var från Sverige.
Jätte bra stämning trots att det regnade nästan hela dagen. Salen som Henrik har byggt är så enormt vacker och speciellt när vi dukar upp för bröllop.
Maten var helt klockren. Vi hade hjälp av kocken från gourmetrestaurangen Guld Kanten från Uppsala by the way är han även henriks lilla systers pojkvän ;)
Gästerna kunde inte sluta berömma maten. Brudens mor: Jag skulle ta bilen från USA och köra hit bara för att få äta den här maten!

Det var kul!! Nu har vi nästa bröllop i helgen. En lite tuffare utmaning känns det som då det är båtar å grejjor som ska passas in då dom gifter sig på grannön. Halva gänget är från Schweiz och ska bo här i 4 dagar. Det ska bli spännande. Men jag tror de flesta talar tyska iaf och det kan jag ju lite granna. Det var värre i höstas då vi hade ett franskt bröllop, å fransmännen talade inte en gnutta engelska och jag kan verkligen ingen franska!
Men det ska bli kul iaf.

Helgen efter det så har vi ytterligare ett bröllop, denna gång är halva gänget från London och Irland, där ska det bväl inte bli några svårigheter i språk iaf, Irländska kan vara lite klurigt kanske ;)
_________________________________________________________________________________

Imorgon ska jag och Aaron på mammaträff. Det ska bli mysigt att få komma iväg lite och göra något för Aaron. Det är kul att se att han blir så glad av att träffa andra bebisar.
Men han har tyvärr redan fått smaka på verkligheten.
Vi hade nämligen en gäst som hade en lite 6 månaders tjej med sig. Och Aaron drar på sitt värsta leende och börja sprattla med alla tentakler, å dom gosar och trycker ansiktena mot varandra och plötsligt så får Aaron en örfil av tjejen.
Aarons underläpp kommer ut och bedrövelsen är ett faktum. Redan dissad :)
Ja du min älskade son, det var nog inte första gången i ditt liv tyvärr. Tjejer är ett svårflirtat släkte!

Kram och Hej!

Aarons namnsdag idag :)