Ny regering!!

Äntligen! Bort med store bror och in med lite eget ansvar.

Hade valvaka hos Daniel och Denise igår.

Daniel som är moderat ut i fingerspetsarna och även vän till våran nye statsminister bjöd på champagne när det var avgjort!

Det var gott, trevligt och jag är så nöjd med utgången av valet.

 

I år var jag faktiskt lite mer insatt än vad jag har varit förut. Det berör ju mig personligen lite mer nu än förr i tiden så jag måste erkänna att det har varit ganska kul att sätta mig in i allt.

Men inte så kul att jag tänker uppehålla mina bloggläsare mer om denna sak! ;)

 

Livet börjar återgå till det normala igen. Det känns jätte skönt. Varken jag eller Henrik var beredda på den här otroliga sommaren. Tack vare vädret har våran beläggning chock höjts i jämförelse med förra sommaren vilket varit jätte kul men inneburit alldeles för mycke jobb för mig och Henrik. Vi har lärt oss av vårat misstag och i vinter kommer det börja en halvtids anställd hos oss som kommer avlasta en hel del. 

Jag är förvånad över mig själv att jag inte förstått förrän nu att jag inte orkar jobba så mycket. Det gör nog ingen som vill kunna ha ett fungerande liv bredvid jobbet. Allt runt om kring blir lidande och det jag är mest av allt förvånad över mig själv är att jag inte insett det förrän efteråt.

Jag förstod helt enkelt inte varför jag inte orkade ta tag i allt hemma. Jag trodde att det var något fel på mig för att jag inte orkade tex ta tag i tvätten från att ha jobbat 9.00 till ca 01.00. Jag trodde helt allvarligt att jag var lat för att jag inte hann med både jobb och privatliv. Jag jämförde mig med alla andra och såg hur fint och ordnat dom hade hemma och såg bara hur misslyckad jag var. Det som inte dödar oss gör oss starkare och det är verkligen jag och Henrik nu. Jag är så glad att allt detta har hänt för jag hade inte en aning om att det kunde bli så här bra mellan mig och Henrik!!

 

Den 8 september åkte sista gruppen. Då tog jag min nyrenoverade bil och brände iväg upp till min Sanna. Det var så skönt att få en hel helg att bara koppla av helt och fullt. Även om det resulterade i en rejäl förkylning och en enormt blåmärke (ramlade på vägen ut från stadshotellet i Hedemora!!! )

Tack Sanna för den helgen! God mat, härliga diskussioner, shoppingrunda i Borlänge, utgång i Hedemora, skratt och tårar och sist men inte minst att få umgås med den person som står mig närmast näst efter Henrik. Du e guld värd



The Bruds
Detta är innan utgången!

Sanna
Oj vad vi dansade! Vi dansade så ingen ville knappt vara i närheten av oss  hehehe
Dansande
Snygg pose framför Dj:n från A-teens!


See you later!

Kram Ullis