Gravid nojja i storstaden = Farligt!

Dagarna rinner på och jag blir bara tjockare och tjockare! Den här veckan kommer iaf bli lugn på fara-runt-i-bilen fronten vilket känns skönt. Så är det så skönt att vara på landet igen. Både jag och H tycker det är jätte bekvämt att vara inne i stan och det är så kul att kunna vara social. Träffat brorsan och hans familj massvis, å H syrra och hennes kille vilket är kul för det blir så sällan.
Men det är ju lite nackdelar, med stadslivet kommer frestelserna, snabbmat och restaurang besök....
Jag och H har väl sisådär 3 års snabbmatskonsumtion att ta igen (jag vet att jag överdriver, men ni förstår) och en gravid Ullis går inte att stoppa!! Så både min och H:s mage har pajjat, sista anhalten innan vi for tillbaka hem blev apoteket, där inhandlades bla Lozec och Novalycol (Tove jag vet att stavningen kanske inte är rätt här... men kan vi bortse från det??  ;) )
Å bara det att man kan gå in och handla godis runt varje gatuhörn!

Folk brukar fråga mig om jag inte har haft någon gravidnojja, så jag bara måste ha tex saltlakris eller råa potatisar. Men mitt svar har alltid varit att det inte har varit något speciellt, jag har bara varit mer hungrig.
Men jag har levt i förnekelse!! För banne mig vad sugen jag är på godis jämt, sött godis i massor. Jag som aldrig brukar vara sugen på godis, mitt andra namn har ju snarare varit Chips!
Anledningen till att jag inte har kunnat ge utlopp för detta begär är ju för att jag inte har kunnat. Men så fort jag har haft tillfälle har jag köpt godis och frossat.
T.o.m så jag kom på mig själv igår kväll att ligga å fantisera hur jag plockade i lösgodis avdelningen, vilka godisar jag skulle välja först....
Sen har ju vi ett litet kioskutbud här på Lyckhem under sommaren. Å i år blev det en hel kartong med Ahlgrens bilar kvar. Så oj vad jag har smusslat med dom där påsarna. Längst ner i skrivbordslådan ligger det i skrivande stund 5 tomma påsar som jag har gömt för H, för jag kan ju inte slänga dom i soporna för då kanske han ser!! Och under hela julbordet hade jag konstant en påse i serveringsförklädet som jag gick å åt av!
Så jo, jag har nog lite cravings på sött godis vilket jag fick utlopp för när vi bodde inne i Uppsala, och vilket gör det ännu svårare nu att vara utan!

Nu ska jag iaf ta med mig magen och min ömmande svanskota och gå å baka, vi får nämligen fika gäster ikväll!

Kram Ullis
image73

Kommentarer
Postat av: Jossan

aaahaa socker-nojja då blir det en flicka tror jag. Lider själv av salt-nojja så det blir väl en pojke vi får.. hee he den som lever får se!! Puss på er

2008-02-12 @ 17:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback